Ledig tjänst

Begravningsrådgivare

Arfvidsons Begravningsbyrå & Juridik är marknadsledande på orten och har funnits i Nyköping sedan 1885. Vi strävar alltid efter att utforma de mest personliga begravningarna efter de förutsättningar och önskemål som finns. Hos oss är beslutsvägarna korta och trivseln hög, vi får ofta höra att vi har en hemtrevlig atmosfär.

Vi söker nu en begravningsrådgivare på heltid. Som begravningsrådgivare hos oss är din uppgift att hjälpa anhöriga hela vägen från omhändertagande av den avlidne till planering och genomförande av begravningen. Vi ser varje uppdrag som ett förtroende där vi med kunskap, lyhördhet och empati hjälper anhöriga i en svår stund att utforma begravningen efter just deras önskemål. Arbetet är varierande och det finns många vägar till personlig utveckling.

I tjänsten ingår beredskap var fjärde vecka som innebär att efter kontorstid och på helg hämta avlidna och föra dem till bårhuset.

Du som söker tjänsten har flera års arbetslivserfarenhet gärna från vård, service eller som begravningsrådgivare. Du är lyhörd, har en stor känsla för service samt innehar B-körkort.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Fast månadslön samt beredskapsersättning.

Känner du att du skulle passa in hos oss är du välkommen med din ansökan. Skicka ditt CV och personliga brev, ett foto är också trevligt, till info@arfvidsons.se senast den 31 maj.

 

Vi rekryterar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.